Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Alfa romeo 156 1.9 jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И като са ви толкова хубави колите що ги продавате ?
    Ами на мен ще ми влезнат едни пари и смятам една 159 да си взема. Смятам че това е уважителна причина за продажба !
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
      колеги не знам колко коли сте сменили, но много наивно подхождате по въпроса
      сегашната ми кола я купих за 2200 преди 10 месеца, водя си на ексел всички разходи , в момента ми е стъпала на 3850 лева и я продавам за 2200 и със всички коли е така. Аз моята я продавам , защото не ми харесва как вози и ми е малка , сбърках като я купих и сега ще я сменя.
      Е, няма да успееш да я продадеш за 2200, щото реално струва 1000 - 1200, кофти, дал си повече пари за нея, дано не е от форума
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Най-тъпото в цялата ситуация е, че повечето неща не могат да бъдат проверени преди колко хиляди километри са сменени. Купувачът не може да е сигурен, когато му кажат преди покупката "братле, маслото е сменено преди 2500 км, ангренажа е сменен преди 10000 км, съединителят е сменен преди 12000 км. ...", че действително е така. Какво, ще свалим скоростната кутия за да проверим съединителя в какво състояние е? Да бе, да! Така, че "форумната кола" е относително понятие.
        Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
        Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
        Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
        Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от ivo_63
          колеги не знам колко коли сте сменили, но много наивно подхождате по въпроса
          сегашната ми кола я купих за 2200 преди 10 месеца, водя си на ексел всички разходи , в момента ми е стъпала на 3850 лева и я продавам за 2200 и със всички коли е така. бих си купил нов внос за 3000 , ще дам още 2 000 и ще карам кола, ако купя форумна ще дам 5000 и после пак още 2000
          нека някой , който е купил форумна да сложи ръка на сърцето и да каже , че само е карал и пари не е дал / има една такава за продан в момента , ама като говорих с продавача, каза че е на лимита на всичко - ангренажи, гуми и тн, всичко е изхарчено
          На последно място не трябва да се води такъв спор и да се пише в обявите - като не щете форумна / само сядаш и караш/ - купете нов внос и си трошете парите, защото шанса да влезеш в спиралата на ремонтите е 50/50 и настина в края на краищата всеки сам си решава как да си харчи парите. И като са ви толкова хубави колите що ги продавате ? Аз моята я продавам , защото не ми харесва как вози и ми е малка , сбърках като я купих и сега ще я сменя.
          Аз моята кола не я продавам.... или поне не публично.
          Реално имам двама кандидати, които имат желание да я купят, но явно още не е назрял момента, нито за тях, нито за мен. Върши ми работа и си я карам с кеф.
          Бих я заменил за комби с автоматик, но не на всяка цена.
          Другия вариант да тръгна да я продавам (който може да се случи по-скоро от очакваното) е да ми потрябват пари за служебно транспортно средство.... но ще видим.
          И да, естествено - всеки сам си знае масрафа.... едни сменят масло и филтър, други сменят половината кола
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
            Най-тъпото в цялата ситуация е, че повечето неща не могат да бъдат проверени преди колко хиляди километри са сменени. Купувачът не може да е сигурен, когато му кажат преди покупката "братле, маслото е сменено преди 2500 км, ангренажа е сменен преди 10000 км, съединителят е сменен преди 12000 км. ...", че действително е така. Какво, ще свалим скоростната кутия за да проверим съединителя в какво състояние е? Да бе, да! Така, че "форумната кола" е относително понятие.
            Може, може. Личи си кога съединител е нов, личи си и един ремък дали е нов.
            Човек, който се е занимавал с ремонт на алфа, още като се качи ще я усети.

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Една елементарна сметка направих с нещата, които най-често се сменят при нов внос на JTD:

Цените са с -40% отстъпка и без вложена цена за труд.

Като има, какво още да се добави в списъка.
            ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              Е, няма да успееш да я продадеш за 2200, щото реално струва 1000 - 1200, кофти, дал си повече пари за нея, дано не е от форума
              аз за 1200 кола в движение не съм виждал, без значение марката , ама като тръгна да купувам на теб ще се надявам да ми намериш за 2200 някоя много хубава, около 2005 година
              в тоя ред на мисли, Вова продай ми твоята за 2200
              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
              Peugeout 2.2 HDI 133+++
              Alfa 159 +++ next

Comment

аз за 1200 кола в движение не съм виждал, без значение марката
                Има, има, пълно е с каквито искаш, виж и твойта все още се движи
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

аз за 1200 кола в движение не съм виждал, без значение марката , ама като тръгна да купувам на теб ще се надявам да ми намериш за 2200 някоя много хубава, около 2005 година
                  в тоя ред на мисли, Вова продай ми твоята за 2200
                  Става ма ги искам в юро

Comment

Паунди, много сваляш от цената иначе
                    ex - 147 16v multijet

Comment

Мързиме да смятам
                      Макар че с пазарлък съм виждал чудеса !

Comment

Аз като на разбирачи, ще ви кажа, че от форумна бангия, до форумна кола има голяма разлика!
                        Mercedes S320 W220
                        Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Working...
                        X